Termékcsoport > Móksha termékek > Termékleírás

Moksa Csepp - 1 üveg

Cikkszám: IM001
Bruttó ár: 23.90 EUR
Nettó ár: 18.82 EUR
HUF Bruttó ár: 0.07 HUFEgy csepp harmónia Önnek is jár...


C-vitamin


körömvirág


cickafark virág tartalmú


étrend-kiegészítő cseppek


Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatást, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz:


A Moksa Csepp étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása.


A Moksa Csepp öszzetétele:


desztilált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág kivonat, cickafark virág kivonat.


Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin-30mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5%-át fedezi. Körömvirág – 4 mg, Alkoholtartalom: 22 ± 2 V/V%


Alkalmazása: Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztásaajánlott 1dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt.


A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Nettó térfogat: 10ml


Csomagolás 10 ml-es cseppentős, sőtét üveg, műanyag zárókupakkal, színesnyomású kartondobozba helyezve.


OÉTI NOT SZÁM: 13945/2014


 


+ Szállítási költség

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szabó Ilona
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.