Menü » Üzleti lehetőség » Példa a csapatépítésre
 

Példa a csapatépítésre

Bővebben az ajánlói rendszerről. Nézzünk egy példát!


- Értékesítési rendszerünk lehetővé teszi, hogy ajánlóink minőségi életet élhessenek, élhető jövedelemmel rendelkezzenek, így magas rezgésszinten, hűen képviselhessék küldetésünket.
- Ajánlóink a Moksa Csepp hírének terjesztéséért, jutalékot kapnak, melyet valójában jutalomnak nevezhetünk, ezzel köszönjük meg azt, hogy segítenek jobbá tenni világunkat a Moksa Csepp által.

 

A Moksa Csepp értékesítése a forgalmazó cégnél EURO-ban történik, ennek megfelelően a jutalékok is euróban gyűlnek. (Természetesen a termék FORINT-ban megvásárolható, a jutalék is forintban hozzáférhető.)


Valójában mennyi is az a jutalék, jutalom, amit nyugodtan nevezhetünk kiegészítő-, vagy akár főállású jövedelemnek is? Nézzünk egy egyszerű, könnyen megvalósítható példát:

 

Ha Ön beszél néhány ismerősének a Moksa Cseppről és az általa nyújtott lehetőségekről, akkor nem csak Fogyasztókat, hanem Ajánlókat is szerezhet magának. Ha Ön 5 ajánlót léptet be a rendszerbe majd az 5 ajánló újabb 5-5 ajánlót léptet a rendszerbe, majd ezen ajánlók is 5-5 ajánlót.

Jutalékszintek Ajánlók száma Jutalékösszeg / Csomag Összesített jutalék
1. szint 5 (1 x 5) x (jutalékegység) ≈ 44 EUR
2. szint 25 (5 x 5) x (jutalékegység) ≈ 221 EUR
3. szint 125 (25 x 5) x (jutalékegység) ≈ 1105 EUR
4. szint 625 (125 x 5) x (jutalékegység) ≈ 5526 EUR
5. szint 3125 (625 x 5) x (jutalékegység) ≈ 27634 EUR
Összesítés 3905 (781 x 5) x (jutalékegység) ≈ 34531 EUR

[A példánkban szereplő összesített jutalék kerekített összegekkel szerepel. Minden termék 3,7%-os egységenkénti jutalékösszeggel azaz 8,843 EUR-val kerül szintenkénti visszaosztásra. Jutalékegység = 3,7 % / 8,843 EUR | A táblázatban teljesül a havi egy új regisztrált, mely a jutalékjóváírás egyetlen feltétele.]

Most már ismeri a lehetőséget és a boldogsághoz vezető utat.

 

A holnap ma kezdődik! A döntés az Ön kezében van.

 


WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Ajánlja oldalunkat ismerősének Elküld
Ez a weboldal nem a Móksha Gyógyír Zrt. hivatalos oldala. Viszonteladó: Szabó Ilona
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.